L'Ajuntament crearà la figura del sotsdirector de Promoció Econòmica


  • Comparteix:

Vista aèria de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

Vista aèria de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

L'equip de govern es dotarà d'un sotsdirector de Promoció Econòmica, per al qual es crearà una plaça de personal eventual i es convocarà un procediment obert. La proposta passarà pel ple municipal d'aquest dilluns i amb aquesta nova figura l'Ajuntament desvincula aquesta àrea de la Fundació Sant Cugat Actiu.

Fins ara, l'àmbit de Promoció Econòmica estava dins la Fundació Sant Cugat Actiu sota el càrrec d'una persona que per motius professionals ha deixat aquesta tasca. Ara, amb la voluntat de redirigir la fundació cap a la promoció de la ciutat, l'equip de govern vol crear la figura de sotsdirector de Promoció Econòmica, que dependrà de la nova tinença d'alcaldia de Joana Barbany.

La tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha explicat que la creació d'aquesta figura està en la línia dels eixos estratègics per a la ciutat.

Carmela Fortuny

La promoció econòmica és un dels eixos estratègics. Per això considerem necessari crear aquest lloc de treball.


Una vegada es tingui el vistiplau del ple municipal, es convocarà un procediment de selecció obert, com ja es va fer per a la plaça de director de Seguretat Ciutadana i Via Pública.

Economia
El ple municipal també haurà de donar llum verda a la modificació de les ordenances fiscals per eximir les entitats del pagament de la taxa d'ús d'horts urbans en terrenys municipals, que és de 1,53 euros per metre quadrat. A més, es proposa la modificació del pressupost municipal per poder fer el pagament de les indemnitzacions fruit de les sentències de la reparcel·lació del Turó de Can Mates i d'Adif.

Aquesta mateixa modificació també permetrà rebre l'aportació la Diputació de Barcelona per a millores d'equipaments culturals i esportius, així com una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona per a millores de mobilitat a Can Sant Joan i destinar 100.000 euros a tres entitats que treballen amb persones refugiades.

Mobilitat
També passarà per la sessió plenària el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Xarxa de Ciutats per la Bibicicleta. Aquest acord, que dóna compliment a una moció institucional, dotarà la ciutat d'un registre de bicicletes a través la web d'aquesta xarxa i la identificació dels vehicles a través d'unes etiquetes amb un codi.

A més, els grups municipals hauran d'aprovar la col·laboració entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Occidental per rebre 6.200 euros per al transport escolar no obligatori. Aquesta quantitat es repartirà entre les famílies a través d'una convocatòria.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.