C's i el PP reclamen assolir els 220 mossos d'esquadra a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

C's i el PP reclamen que Sant Cugat arribi als 220 agents dels Mossos d'Esquadra per complir amb les ràtios que recomanen 2,5 policies per cada 1.000 habitants. Per això les dues formacions han presentat una moció conjunta que insta la Generalitat a incrementar el nombre d'agents a la ciutat, que actualment és de 72 efectius segons les dues formacions. La proposta ha estat rebutjada per la resta de grups, que consideren que un increment de dotacions no implica més seguretat.

ESCOLTA-HO

Segons el portaveu del PP, Álvaro Benejam, la dotació actual suposa el 33% del total que hauria de tenir Sant Cugat en cas de complir amb les ràtios. Benejam i el portaveu de C's, Aldo Ciprián, han defensat l'increment efectius per evitar situacions de delinqüència.

Ciprián / Benejam

Hi ha alguns episodis d'inseguretat. Al carrer del Brasil s'han organitzat patrulles ciutadanes. / Cada cap de setmana hi ha robatoris. És focalitzat però s'ha d'incidir.


El text de la proposta denuncia la situació de risc eventual que suposa el dèficit d'efectius policials dels Mossos d'Esquadra, tot i que reconeix que no existeix una sensació d'inseguretat a la ciutat.

Per això, la resta de grups municipals han considerat contradictòria i poc efectiva la proposta, que han rebutjat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.