Una sentència anul·la la modificació del contracte de l'EMD i la gestora del Complex Esportiu de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge del Complex Esportiu de Valldoreix / Foto: cevalldoreix.com

Imatge del Complex Esportiu de Valldoreix / Foto: cevalldoreix.com

El jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona ha anul·lat la modificació del contracte per a la gestió del Complex Esportiu de Valldoreix que l'EMD i la concessionària Eventing Sports Cinc van signar el juliol del 2012. Amb aquesta sentència la justícia dóna la raó als Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix i al que aleshores era vocal d'ICV i portaveu de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, Pau Alonso, que aquell mateix any van interposar un recurs contenciós contra l'EMD en considerar que la modificació de l'acord canviava les bases del contracte original i que 'afavoria l'interès privat per sobre del públic'.

La sentència afirma que l'acord que es va prendre a la Junta de Veïns de l'EMD per rectificar el contracte de gestió del complex 'no és una modificació del contracte inicialment previst, sinó una vertadera novació del mateix'. La normativa exigeix que les modificacions del contracte han de respondre 'a l'interès públic' i, segons el veredicte, 'es constata la inexistència d'una justificació suficient en aquest sentit respecte als nous pactes entre l'administració i la concessionària'.

Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix demanen que es torni a posar a concurs la gestió del Complex Esportiu del territori. El membre de l'associació Pau Alonso n'explica els motius.

Pau Alonso

Era una modificació suficientment substancial perquè es considerés una novació del contracte i per tant pensàvem que això conculcava el principi de lliure concurrència. Si s'havien de fer aquestes modificacions s'havia de reconcursar.


L'associació ha explicat que l'equip de govern de l'EMD va avançar al darrer ple que apel·laria aquesta sentència. Davant aquest anunci Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix ha comunicat que mantindrà la seva postura ja que la justícia els dóna la raó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.