El PSC vol que Promusa segmenti l'oferta d'habitatge públic en funció de la demanda


  • Comparteix:

El grup socialista farà la proposta al ple municipal de dilluns

El grup socialista farà la proposta al ple municipal de dilluns

El PSC presentarà al ple de dilluns una moció perquè l'oferta d'habitatge públic respongui a l'heterogeneïtat de la demanda. El grup socialista proposarà que els sol·licitants se segmentin en quatre grups, en funció de la seva edat i les seves necessitats, per evitar que cap grup social quedi exclòs de l'accés a una vivenda protegida.

El PSC considera que la demanda d'habitatge públic a la nostra ciutat és cada cop més heterogènia, i per això subratlla la necessitat de promoure una oferta segmentada en funció de les necessitats de cada grup social.

En concret, el grup socialista presentarà al ple de dilluns una moció que planteja la creació de 4 grups diferenciats de sol·licitants. Un destinat a les persones amb mobilitat reduïda, un altre als menors de 35 anys, un tercer destinat a les famílies monoparentals i un quart per a la resta de sol·licitants. Dins de cada grup, l'adjudicació dels habitatges es faria per un sorteig independent.

El portaveu del grup socialista, Jordi Menéndez, assegura que, així, s'aconseguirà adequar l'oferta d'habitatge públic a la diversitat de la demanda.

Jordi Menéndez

La demanda és diversa i l'oferta ho ha de reflectir. Dins de cada segment de sol·licitants, l'adjudicació s'ha de fer per sorteig.


A més, el PSC vol que es consolidi un 1,5% del total dels habitatges programats actualment per crear un parc d'habitatge destinat a Serveis Socials. Aquestes vivendes tindrien l'objectiu d'atendre temporalment les necessitats de persones que pateixen violència domèstica i abandonament, desnonaments o situacions d'emergència, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.