La CUP i PC es tanquen al CAP Valldoreix per protestar contra el tancament del centre durant l'agost


  • Comparteix:

Un moment de la protesta

Un moment de la protesta

Membres de la CUP i Procés Constituent, amb el suport de Podem Sant Cugat, ICV-EUiA, Unió de Veïns Progressistes de Valldoreix i PAICAM, han entregat al director del CAP Valldoreix, Josep Maria Mercader, un manifest on lamenten el tancament del centre durant l'agost i la situació crítica de persones que s'han de traslladar a Sant Cugat per rebre atenció. Mercader s'ha compromès a entregar el document als seus superiors. Abans, els manifestants s'han tancat a l'ambulatori i han protagonitzat moments de tensió amb els treballadors, que volien tancar l'espai a les vuit del vespre. Dues dotacions de Mossos d'Esquadra i dues de Policia Local s'han traslladat al lloc dels fets, però no ha estat necessari que intervinguessin.

L'acció forma part de la campanya 'Fora privada de la pública'. El vocal de la CUP-PC de l'EMD de Valldoreix, Xavier Humet, ha lamentat el tancament del CAP.

Xavier Humet

Ens oposem a la deriva privatitzadora de Junts pel Sí.


El CAP Valldoreix ha tancat portes aquest divendres i no les obrirà fins el dia 1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.