El PSC demana a Conesa que negociï amb la Generalitat el deute amb Sant Cugat


  • Comparteix:

Soler, en una imatge d'arxiu

Soler, en una imatge d'arxiu

El PSC ha sol·licitat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que es reuneixi amb la Generalitat per negociar el retorn del deute pendent amb la ciutat que, segons el partit, és de quatre milions d'euros. La formació ha fet la petició a Conesa a través del registre municipal d'instàncies i assegura que el deute més important que el govern té contret amb Sant Cugat és en l'àmbit educatiu.

El partit també apunta els serveis socials com una altra de les àrees més afectades, tot i que no ha concretat els conceptes. Aquesta és la demanda del portaveu socialista, Pere Soler.

Pere Soler

La ciutat no és un banc per anar donant diners a la Generalitat i el que hem de fer és reclamar el que ens pertoca.


Soler exigeix que Conesa intervingui perquè la Generalitat posi data al retorn dels diners, com ha fet amb l'Ajuntament de Barcelona.

El socialista creu que, tot i que Sant Cugat rebrà una aportació del Contracte Programa de Serveis Socials del govern, el consistori ha de treballar perquè s'eixugui el deute i perquè la Generalitat reconegui la totalitat dels diners pendents de pagar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.