Núria Gibert, al nou secretariat nacional de la CUP


  • Comparteix:

Núria Gibert, en una imatge d'arxiu

Núria Gibert, en una imatge d'arxiu

El nou secretariat nacional de la CUP ha sortit elegit amb el suport del 76,23% dels vots, en un procés de votació que ha comptat amb una única candidatura col·lectiva amb la presència de la santcugatenca Núria Gibert. La candidatura, que compta amb noms com Quim Arrufat i Lluc Salellas, ha rebut 837 vots favorables. Laura Rafecas, Xevi Generó, Albert Serrats i Òscar Simón, que presentaven candidatures individuals, també formaran part del nou secretariat. En el procés hi ha participat 1,098 militants, que representen un 63% de la militància amb dret a vot. Un total de 239 militants (21,7%) han optat pel vot en blanc i s'han registrat 22 vots nuls.

Els 15 membres del nou secretariat nacional seran: Quim Arrufat (Vilanova i la Geltrú), Natàlia Sànchez (Figueres), Lluc Salellas (Girona), Núria Gibert (Sant Cugat), Dani Corpas (Sant Celoni), Anna Gabaldà (Sant Pere de Ribes), Juanma Rojas (La Garriga), Elisabet Punset (Sacalm), Eduardo Càliz (Barcelona), Aida Sanuy (Alpicat), Ricard Torné (Olot), Laura Rafecas (Subirats), Xevi Generó (Manlleu), Albert Serrats (Bordils) i Òscar Simón (Barcelona).

El secretariat nacional de la CUP és l'òrgan que coordina la gestió política de l'organització. Desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i els Consells Polítics. El Secretariat també pot prendre, amb caràcter d'urgència, decisions polítiques entre reunió i reunió del Consell Polític. Posteriorment, aquestes hauran de ser exposades i ratificades al Consell Polític. Finalment, el Secretariat Nacional, conjuntament amb el Consell Polític s'ocupen de les relacions polítiques de la CUP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.