El PSC diu que la Taula de Mobilitat encara no s'ha reunit i demana convocatòria al setembre


  • Comparteix:

Moment de la constitució de la Taula de Mobilitat, al maig

Moment de la constitució de la Taula de Mobilitat, al maig

El PSC acusa l'equip de govern de no preocupar-se per la millora de la mobilitat urbana i recorda que la Taula de Mobilitat, l'òrgan participatiu del Pla de Mobilitat Urbana (PMU), encara no s'ha reunit. El partit assegura que Convergència està prenent decisions sobre el pla sense convocar la Taula de Mobilitat, aprovada per ple el febrer i constituïda el maig. El PSC demana que la convocatòria es faci de manera urgent el setembre.

Soler també afirma que el govern local ha fet modificacions al PMU 'al marge de tothom' i posa com a exemple el canvi fet al carrer de Pere Serra que afecta, diu, la planificació de la mobilitat de les 'anelles exteriors' de circulació. El regidor també apunta que Convergència està projectant modificacions de les 'anelles interiors' arran de la futura construcció de la Biblioteca Central al parc de Ramon Barnils.

Per evitar situacions com aquesta, el portaveu socialista insisteix en la necessitat de convocar quan abans millor la Taula de Mobilitat. D'aquesta manera, afirma Soler, 'els partits que han entrat nous al consistori', ERC-MES i C's, podran conèixer en què consisteix el PMU i fer aportacions. El portaveu socialista, Pere Soler, afirma que el pla s'ha deixat de tenir en compte.

Pere Soler

Amb l'entrada de noves formacions al consistori, sembla ser que el Pla de Mobilitat ha passat a un segon terme.


Els socialistes asseguren que, convocant la Taula de Mobilitat, s'evitarà que Convergència passi per alt els continguts del PMU i es farà un seguiment col·lectiu del PMU amb els representants de tots els grups municipals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.