L'Ajuntament demana col·laboració ciutadana per combatre la crema de contenidors


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un contenidor en flames al carrer de Josep Irla / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu d'un contenidor en flames al carrer de Josep Irla / Foto: Cedida

La tinenta d'alcalde d’Entorn Urbà i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, fa una crida als santcugatencs perquè col·laborin en la detecció de persones responsables de cremar contenidors, una problemàtica que ha patit un repunt aquest estiu. Paraira ha explicat que Mossos continua treballant en aquest assumpte, però que ha descartat una de les dues línies d'investigació.

En una entrevista a Cugat.cat, la titular de Seguretat Ciutadana ha assegurat que 'és complexa' la investigació de Mossos, que atribueixen a una mateixa persona els incendis provocats a contenidors en els últims mesos.

La investigació va obrir-se al febrer en col·laboració amb la Policia Local. Un mes després, els Mossos d'Esquadra asseguraven que arran de la investigació, en col·laboració amb la Policia Local, l'individu va aturar l'activitat delictiva.

No obstant això, i sense concretar si els casos d'aquest estiu hi estan vinculants, fonts municipals indiquen que la ciutat ha viscut un repunt de les cremes.

Cristina Paraira ha demanat ajuda als santcugatencs.

Cristina Paraira

Si algú veí veu alguna cosa, necessitem que ens ajudi. Necessitem ulls.


Les dades
Sant Cugat té 2.000 contenidors. El consistori ha indicat que cada contenidor de resta, envasos i paper/cartró té un cost de 860 euros sense IVA. Pel que fa als contenidors de form i vidre, el preu és de 784 euros sense IVA. Amb tot, no ha facilitat la dada total de contenidors cremats el 2015 i 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.