ANC i Òmnium ja tenen el recorregut de la caminada a Barcelona de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

ANC i Òmnium treballen la caminada de l'Onze de Setembre

ANC i Òmnium treballen la caminada de l'Onze de Setembre

Les delegacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural ja han enllestit el recorregut de la caminada que faran fins a Barcelona amb motiu de l'Onze de Setembre. La sortida es farà a les 10 del matí des de l'Hípica Can Calders en un recorregut de 15 quilòmetres fins Arc de Triomf que l'organització vol completar en quatre hores i mitja.

La marxa transcorrerà per indrets com la carretera de la Rabassada, Sant Cebrià, la Ronda de Dalt i Torrent de l'Olla, per acabar a Arc de Triomf. L'ascens previst serà de 408 metres i el descens de 480.

L'organització preveu reagrupar la gent a plaça Tetuan entre tres quarts de quatre i les quatre per arribar plegats al tram 38 de la manifestació, on aniran els santcugatencs. A més d'aquesta proposta Òmnium i ANC també ofereixen un servei d'autocar per desplaçar-se fins a la capital del país.

Les inscripcions per assistir a la concentració s'han de fer a través del web que les entitats han creat per a la ocasió. Enguany no s'ha d'escollir cap tram, quan el participant indica que és de Sant Cugat se li adjudica directament la zona pertinent.

Els interessats en reservar places a l'autocar han d'enviar un correu electrònic a scxi.anc@gmail.com indicant el nom, el nombre de places que necessita i un telèfon de contacte. El pagament, de 10 euros, es pot fer a la seu local de l'ANC, al carrer de Cristòfor Colom 24, de sis de la tarda a vuit del vespre.

Concentracions per la Diada
L'ANC i Òmnium Cultural han convocat cinc concentracions simultànies arreu del territori per commemorar l'Onze de Setembre i reclamar la independència. Les manifestacions es faran a Barcelona, Salt, Berga, Tarragona i Lleida i portaran el lema 'A punt'. La nova consigna vol demostrar que Catalunya 'està preparada per assolir la república' i que els ciutadans ja estan en el 'punt final' del seu procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.