El PSC avisa que la falta d'equipaments i d'autogestió a la ciutat no justifiquen l'ocupació de La Xesca


  • Comparteix:

El portaveu del PSC a Sant Cugat, Pere Soler

El portaveu del PSC a Sant Cugat, Pere Soler

Els PSC alerta que l'ocupació de l'edifici de l'avinguda Cerdanyola per part de La Xesca posa sobre la taula la manca d'equipaments a la ciutat. El partit, que es mostra en desacord amb l'ocupació, insta a prendre mesures de seguretat i prevenció a l'edifici ocupat.

El PSC s'afegeix a la demanda de La Xesca d'obrir un debat polític sobre equipament i models de gestió a la ciutat. El portaveu socialista, Pere Soler, acusa l'equip de govern i ERC-MES de la 'nul·la política juvenil al no haver previst cap partida pressupostària per afavorir l'autogestió d'espais per a joves'.

Soler assegura que el partit 'creu inapropiada l'acció ocupa per la repercussió de la que pot tenir a la zona i per l'afectació al dia a dia del barri, sobretot per les activitats que es puguin fer a la nit'.

La formació titlla de 'fracàs' la tasca de la Xarxa del Monestir-Sant Francesc promoguda per l'Ajuntament per no haver detectat la problemàtica a temps i reclama 'la revitalització del Pla d'Equipaments'. Ara bé, el PSC afirma que donarà suport a l'equip de govern 'en tot allò que sigui necessari per no alterar la normalitat del barri' i portar la discussió de la manca d'equipaments al ple o al consell de barri.

Precisament Soler critica que aquest últim espai, presidit pel regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor, i el qualifica com un consell que 'ha demostrat ser bastant inoperatiu'. Segons el portaveu socialista 'últimament el barri està patint una certa degradació'i apunta que 'hi ha un incompliment flagrant del pla de millora del barri i poca eficàcia en les ressolucions del consell de barri'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.