Dimitri Defranc passarà a ser regidor no adscrit


  • Comparteix:

Dimitri Defranc

Dimitri Defranc

Dimitri Defranc passarà a ser regidor no adscrit al ple municipal. Ho ha anunciat en una carta oberta a la ciutadania setmanes després que el grup municipal de la CUP-PC instés l'exmembre de Procés Constituent a retornar l'acta de regidor arran de desavinences internes.

Segons Defranc, no renunciar l'acta de regidor és la manera de mantenir el compromís amb la ciutadania. En aquest sentit, assegura que dedicarà la resta del mandat a treballar pel 'benestar, els drets i les reivindicacions socials de les persones que ho necessiten'.

A la mateixa carta, Defranc envia un missatge a 'les persones que han provocat la ruptura del grup municipal', a les quals diu que 'l'odi és una passió estèril i que l'empatia i el treball dur seran els valors que guiïn el futur de la ciutat'. El regidor denuncia que les peticions perquè renunciés a l'acta 'en alguns casos han ratllat maneres agressives i l'insult personal, en algunes ocasions de forma anònima'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.