Villaseñor convida La Xesca a vehicular les seves propostes al consell de barri


  • Comparteix:

Els membres de La Xesca en assemblea

Els membres de La Xesca en assemblea

El president del consell de barri de Centre Est, Ferran Villaseñor, vol que els membres del Casal de Joves La Xesca portin les seves reivindicacions i propostes a l'òrgan participatiu per posar-les en comú amb els veïns. El també regidor d'ERC-MES ha defensat la tasca de l'Ajuntament a l'hora d'advertir del mal estat de l'immoble ocupat i s'ha mostrat convençut de la bona convivència entre el col·lectiu jove i els habitants de la zona. El consell de barri es reunirà dimarts de la setmana vinent, tot i que encara s'ha de definir on tindrà lloc la trobada.

El responsable de l'òrgan participatiu ho ha explicat aquest dilluns en una roda premsa del seu grup municipal.

Ferran Villaseñor

Els convidem a fer propostes i que s'integrin amb el que vol el barri. Així, si els veïns creuen que no hi ha prou equipaments juvenils, aquesta proposta es defensarà.


Villaseñor ha lamentat que el PP critiqui l'Ajuntament per permetre l'ocupació de l'immoble i ha recordat que només els Mossos d'Esquadra i la policia judicial, amb una ordre, poden executar un desallotjament de l'edifici.

Posicionament d'ERC-MES
El regidor d'ERC-MES i membre de les JERC Èric Gómez ha dit que el seu grup comparteix l'esperit del projecte de La Xesca i ha lamentat 'la manca de polítiques de joventut' per part de l'equip de govern. La coalició no s'oposa a l'ocupació, però ha instat els responsables del projecte a participar en el procés participatiu del pla del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.