El PP no assistirà als actes de la Diada per 'l'ús partidista que en fan les forces independentistes'


  • Comparteix:

El popular Álvaro Benejam

El popular Álvaro Benejam

El PP no assistirà un any més als actes institucionals de la Diada Nacional a Sant Cugat per 'l'ús partidista que en fan les forces independentistes'. El president de la formació, Álvaro Benejam, demana a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que 'sàpiga estar a l'alçada del seu càrrec institucional' i no permeti que 'les pretensions polítiques d'uns quants s'imposin a tots els que volen celebrar la Diada Nacional de Catalunya'.

En un comunicat, Benejam ha carregat contra l'alcaldessa, que situa 'al capdavant' dels grups polítics sobiranistes, per abandonar amb aquestes formacions el to institucional de la Diada per 'convertir-la en un acte propagandístic partidista'.

El PP ha volgut donar un rerefons històric al seu escrit. La formació exposa que 'els catalans del 1714 mai no van lluitar per la independència de Catalunya, sinó perquè el pretendent, l'arxiduc Carles d'Habsburg, fos el Rei d'Espanya i no pas Felip V'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.