La 2a Marxa de Torxes aplega unes 150 persones malgrat la pluja


  • Comparteix:

La 2a Marxa de Torxes, organitzada per Òmnium Cultural amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha recorregut els carrers del centre de Sant Cugat amb unes 150 persones, que no s'han arronsat per la pluja que ha caigut durant el trajecte. La comitiva s'ha desplaçat des de la plaça de Lluís Millet fins la de Rafael Casanova, on el vocal de l'ANC Francesc Salvador ha llegit un manifest que ha instat els representants polítics a tirar endavant el procés independentista i deixar de banda 'les estratègies partidistes'. Representants polítics del PDC, ERC, Demòcrates de Catalunya i la CUP han encapçalat la marxa.

Els crits de 'independència' i el cant d''Els Segadors' han acompanyat una marxa que serveix de pròleg als actes de commemoració de la Diada. El president d'Òmnium, Lluís Bonet, ha valorat la participació ciutadana en aquesta trobada.

Lluís Bonet

Estem molt contents de la participació, de l'entusiasme i de l'ordre. Això està molt en la línia de la democràcia autèntica d'aquest poble.


El manifest d'enguany ha fet una crida a 'la unitat d'acció de totes les forces polítiques i la societat civil', a 'la generositat' i a 'la construcció dels Països Catalans com a entitat nacional'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.