La CUP-PC proposa que l'Ajuntament doni suport als 27 imputats per ocupar el rectorat de la UAB al 2013


  • Comparteix:

Campus de la UAB

Campus de la UAB

La CUP-PC proposa que el ple municipal expressi el suport a les 27 persones imputades per ocupar el rectorat de la UAB fa tres anys. El grup municipal vol que, amb una moció, l'Ajuntament reclami la desimputació dels afectats perquè considera desorbitada la petició del ministeri fiscal amb penes d'entre 11 i 14 anys de presó i demandes econòmiques que superen, en total, els 400.000 euros.

Segons la CUP-PC, l'actuació de la UAB, els Mossos d'Esquadra i el ministeri fiscal amb aquestes 27 persones ha estat 'del tot desproporcionada ja que l'ocupació simbòlica d'un espai públic no pot comportar tals penes'. El regidor de la CUP-PC, Ramon Piqué, ha assegurat que recorda a actuacions d'altres temps.

Ramon Piqué

Considerem que és molt desproporcionada, recorda quan el Tribunal d'Ordre Públic exercia com a tribunal polític. No s'entén per criteris tècnics, sinó que és la intenció d'escarmentar determinades maneres de protestar.


Els imputats van tancar-se al rectorat per protestar per l'increment de les taxes universitàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.