El districte del Centre-Est vol recuperar els agents cívics


  • Comparteix:

Moment de la reunió del consell

Moment de la reunió del consell

El districte de Centre-Est vol recuperar la figura dels agents cívics amb una prova pilot al barri a instàncies de les associacions de veïns del Centre-Est, Monestir i Sant Cugat Centre. L'objectiu és portar la proposta al ple municipal i obrir la possibilitat d'exportar-la a altres zones, ha explicat el president del consell de barri del Centre Est, Ferran Villaseñor, a la sessió d'aquest dimarts.

La proposta preveu que els agents, que farien cursos de formació, fossin persones contractades a través de plans d'ocupació per un període de sis mesos. Les funcions tindrien a veure amb la promoció del civisme i actuar de connectors entre ciutadania i serveis municipals.

El president del consell, Ferran Villaseñor, ha resumit les funcions d'aquesta figura, que vol engegar en el termini de tres mesos.

Ferran Villaseñor

Que hi hagi un conjunt de persones que puguin donar un cop de mà a l'agent cívic. Un agent cívic no és un policia.


Encara no s'ha donat a conèixer quants agents participarien en aquesta prova pilot. La figura de l'agent cívic no és nova, la iniciativa va ser aprovada durant el darrer mandat amb una moció del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.