Conesa plantarà cara a Comín si la marxa de l'HGC del SISCAT genera atur i menys qualitat assistencial


  • Comparteix:

Conesa, en la reunió que va tenir a l'abril amb el comitè d'empresa

Conesa, en la reunió que va tenir a l'abril amb el comitè d'empresa

L'alcaldessa, Mercè Conesa, plantarà cara al departament de Salut si el mètode de sortida de l'Hospital General de Catalunya (HGC) del sistema sanitari públic (SISCAT) envia treballadors a l'atur o comporta una rebaixa de la qualitat assistencial. Conesa ha anunciat al programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat.cat que la setmana vinent es reunirà amb el conseller de Salut, Toni Comín, el comitè d'empresa i la junta de facultatius de l'HGC per assegurar que el trasllat de l'activitat del centre tindrà 'un impacte zero' tal com sosté la Generalitat.



Mercè Conesa assegura que com alcaldessa li toca vetllar pels interessos de Sant Cugat i que alçarà la veu contra el govern si la sortida de l'hospital de la xarxa pública genera atur o comporta una menor qualitat del servei.

Mercè Conesa

Si es produeix una cosa o l'altra jo ho denunciaré i no podré està d'acord encara que ho faci un govern que és del meu color.


L'alcaldessa ha afirmat que, a dia d'avui, no sap del cert que la decisió de la Generalitat no suposi un conflicte laboral.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.