Can Borrull, el 'botellón' de Can Solà i el soroll al carrer de Guadalajara, a l'audiència pública


  • Comparteix:

Un dels ciutadans que ha intervingut al ple

Un dels ciutadans que ha intervingut al ple

La legalització de Can Borrull, la contaminació acústica al carrer de Guadalajara, la normativa de terrasses i el fenomen del 'botellón' a Can Solà són alguns dels temes que s'han tractat a l'audiència pública del ple de setembre. El torn ciutadà s'ha allargat gairebé una hora.

ESCOLTA-HO

Can Borrull
Àngel Garcia Vilella, de Can Borrull, es felicita per la legalització de Can Borrull, però diu que queda pendent solucionar la situació d'una dotzena d'habitatges al passeig de les Aigües. El veí fa arribar un document sobre aquest cas als partits

Soroll i el carrer de Guadalajara
Gemma Fernández parla del carrer de Guadalajara i del soroll que pateixen els domicilis a la zona a causa del pas de l'AP7. La veïna demana que els residents es puguin implicar en el projecte d'instal·lar pantalles de protecció acústica i adverteix que existeix la idea d'unir l'AP7 amb altres vies, la qual cosa pot suposar l'increment de soroll a la zona. Fernández demana que l'Ajuntament s'impliqui per solucionar el problema i recorda els efectes perjudicials que genera el soroll elevat en la població.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, recorda que correspon al ministeri de Foment espanyol prendre les mesures per pal·liar les conseqüències del soroll perquè el consistori no és titular de l'AP7. Conesa avança que es farà un altre estudi per mesurar l'impacte del soroll al carrer de Guadalajara i demanar a Foment que hi busqui solucions.

Terrasses i 'botellón' a Can Solà
Maria Ángela Palacios, com a representant de l'Associació de Veïns Centre-Plaça de Barcelona, torna a parlar de la situació de les terrasses a Sant Cugat i demana què pensa fer el consistori amb el fenomen del 'botellón' a Can Solà.

L'alcaldessa es compromet a fer-li arribar la normativa de terrasses. Conesa afegeix que es prenen accions per lluitar contra el 'botellón' i diu que Sant Cugat és 'una ciutat equilibrada' en oci i descans.

Mas Gener i situació de la torre de tensió
Federico López insisteix en la situació de Mas Gener i en la torre de tensió elèctrica número 5 d'aquella zona. López critica l'actitud de l'Ajuntament i lamenta que no s'hagi avançat en aquest cas.

L'alcaldessa recorda que el consistori ha dut accions a terme al barri i li recorda que ja s'han soterrat torres a la zona. Conesa remarca com es va dur a terme el projecte i els condicionants tècnics que hi va haver.

Rates i brutícia
Anna Maria Banús diu que hi ha rates a un solar de Mas Gener i que hi ha porqueria a l'entorn del Torrent dels Alous.

L'alcaldessa diu que s'ha examinat carrers de Mas Gener i que es duran a terme accions, tot i que no s'ha observat una presència de rates elevada.

Hospital General de Catalunya (HGC)
La situació de l'equipament sanitari ha acaparat la darrera part de l'audiència ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.