La CUP-PC critica l'equip de govern per 'la mala gestió' de les línies de bus públiques en el Dia sense Cotxes


  • Comparteix:

Tall a la Rambla del Celler

Tall a la Rambla del Celler

La CUP-PC acusa l'equip de govern de 'mala gestió' i 'manca de previsió' en l'adequació de les rutes d'autobusos urbans en el Dia sense Cotxes. El grup municipal critica que les línies de transport públic local hagin hagut de fer aquest dijous trajectes més llargs per haver-les equiparat al vehicle privat.

Segons la CUP-PC, les línies de bus afectades per la mala planificació han estat les urbanes i les interurbanes que passen per la Rambla del Celler, un tram de la qual s'ha tallat al trànsit. Els cupaires asseguren que això ha perjudicat els viatgers i que és contraproduent amb l'objectiu d'impulsar el transport públic.

El membre de la CUP Ferran Margineda ha lamentat l'actuació de l'equip de govern.

Ferran Margineda

És paradoxal que no s'hagi fet cap acció per potenciar el transport públic i que no se l'hagi permès passar pels carrers tallats.


El grup municipal es mostra partidari del Dia sense Cotxes, però considera que ha d'anar més enllà de tallar dues artèries de la ciutat a l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.