La Plataforma en Defensa de Can Busquets vol que s'obri un procés de debat entre la ciutadania


  • Comparteix:

L'entitat ha confirmat que continuarà amb les mobilitzacions

L'entitat ha confirmat que continuarà amb les mobilitzacions

La Plataforma Cívica per la Defensa de Can Busquets ha demanat a l'equip de goern que aturi els tràmits del projecte de modificació del PGM de La Floresta i obri un debat ciutadà 'real' sobre la protecció d'aquest sector. L'entitat s'ha felicitat pel retorn a l'Ajuntament de l'expedient, però ha anunciat que continuarà amb les mobilitzacions fins que Can Busquets sigui declarat zona no urbanitzable.

La Plataforma considera que la 'pilota' de la protecció de Can Busquets torna a estar a la teulada de l'Ajuntament, i que cal aprofitar-ho per replantejar el projecte de modificació del PGM de La Floresta. En aquest sentit, l'entitat exigeix a l'equip de govern que obri un debat ciutadà 'real' sobre la protecció d'aquest sector i que abandoni la política de 'fets consumats'. Lluís Llerena és un dels portaveus de la Plataforma.

Lluís Llerena

Demanem que s'aprofiti aquest moment per obrir un debat ciutadà real i abandonar la política de fets consumats que s'ha portat a terme fins ara.


La Plataforma ha demanat a ERC 'coherència', i s'ha mostrat esperançada que aquest partit compleixi el seu compromís de protecció de Can Busquets. Pel que fa a CiU i el PP, l'entitat ha fet una crida a recuperar l'esperit de consens que va marcar el procés de protecció de la zona de Torre Negra.

La Plataforma ha anunciat que continuarà les mobilitzacions, especialment durant la Festa Major, per incrementar la pressió de la ciutadania fins que es garanteixi la declaració de Can Busquets com a sòl no urbanitzable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.