Convergència vol que el ple manifesti el suport a la Marató de TV3 en el seu 25è aniversari


  • Comparteix:

La Marató de l'any passat va recaptar més de nou milions d'euros / Foto: TV3

La Marató de l'any passat va recaptar més de nou milions d'euros / Foto: TV3

Convergència vol que el ple manifesti el suport a la Marató de TV3 en el 25è aniversari, que enguany se centrarà en l'ictus i les malalties medul·lars. Ho farà a través d'una moció al ple d'octubre on demana que el consistori col·labori amb les activitats organitzades per Televisió de Catalunya (TVC).

El text demana que l'Ajuntament es comprometi a oferir suport i cedeixi espais per a les activitats i que s'hi impliqui directament amb sessions de sensibilització a les escoles. També es proposa que s'adhereixi al projecte 'Regalar cultura', que pretén agrair la participació a voluntaris i entitats que participin en l'organització dels actes.

La regidora de CDC i la tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ho ha explicat a Cugat.cat.

Carmela Fortuny

S'oferiran activitats culturals a la ciutat de manera gratuïta, com poden ser entrades al Teatre-Auditori perquè aquests voluntaris tinguin algun retorn amb aquest tipus d'activitats.


Convergència vol fer arribar l'acord a TV3, la Fundació de la Marató, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.