Puigdomènech defensa el contracte amb Cíclica per l'hort de Mira-sol i acusa C's de 'fer soroll'


  • Comparteix:

L'hort comunitari es va estrenar dilluns / Foto: Localpres

L'hort comunitari es va estrenar dilluns / Foto: Localpres

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, assegura que no hi ha hagut cap conflicte d'interessos a l'hora de contractar l'empresa social Cíclica per a la creació i la gestió de l'hort comunitari de Mira-sol, tal com apunta C's. Segons el regidor, l'actual sotsdirectora de Medi Ambient i Participació Ciutadana, Marina Casals, va accedir al càrrec després de la contractació de Cíclica i va desvincular-se de l'empresa en el moment d'assumir aquesta responsabilitat. Puigdomènech sosté que no s'ha fet cap més tracte amb Cíclica i lamenta que 'mentre uns treballen per a la ciutat, altres es dediquin només a fer soroll'.

Puigdomènech ha recordat que Cíclica va presentar el seu projecte de gestió d'un hort comunitari el mandat passat, quan Casals formava part de l'entitat. El conveni amb l'Ajuntament i el consell de barri de Mira-sol es va aprovar al maig de 2015, segons el regidor, que sosté que no va ser fins al juliol següent quan Casals va ser nomenada sotsdirectora de Medi Ambient i Participació Ciutadana.

Una vegada va accedir al càrrec, Casals va desvincular-se de Cíclica, amb la qual ja no s'ha signat cap més contracte. Ho ha dit Puigdomènech en declaracions a Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

A partir que Marina Casals és nomenada sotsdirectora de Medi Ambient, l'Ajuntament no signa cap més contracte amb Cíclica.


El titular de Medi Ambient recorda que tota la documentació relacionada amb aquest cas és de domini públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.