ERC fa un gest de força en un comunicat sobre la urbanització de Can Busquets


  • Comparteix:

ERC llança un missatge clar a CIU 'que no permetran tramitar de nou el mateix text'.

ERC llança un missatge clar a CIU 'que no permetran tramitar de nou el mateix text'.

ERC explica, en un comunicat, que instarà a CiU a no tramitar al ple els dos punts de la modificació del PGM a la Floresta que la Generalitat demana a l’Ajuntament. Els republicans proposen fer una revisió del document en base al Pla Director de la Floresta fruit del consens, diuen, entre les forces polítiques i els veïns. ERC deixa clar al seu soci de govern que 'no acceptarà una nova tramitació del PGM de la Floresta si aquesta comporta la urbanització de Can Busquets'.

DECLARACIÓ D’ERC REFERENT A LA MODIFICACIÓ DEL PGM DE LA FLORESTA

La tramitació per a la modificació del PGM de la Floresta es va iniciar l’any 2002 per l’anterior equip de govern (CiU/PP). ERC es va oposar a la modificació perquè comportava la programació de l’àmbit de Can Busquets i en conseqüència la futura urbanització de 64 habitatges en el sector i perquè el document no comptava amb el consens de partits i veïns necessari per a realitzar una operació urbanística d’aquestes característiques.

ERC és contraria a l’urbanització de Can Busquets tal i com ja ha manifestat en reiterades ocasions perquè la mateixa comportaria la pèrdua d’un important espai forestal enclavat a la serra de Collserola.

El Pla Director de la Floresta, document de consens elaborat entre l’Ajuntament i les associacions de veïns del Districte de la Floresta, no contemplava l’urbanització de Can Busquets.

Si la Generalitat retorna el text a l’Ajuntament de Sant Cugat, ERC instarà a CiU a no tramitar el document tal i com està actualment redactat, i proposarà fer una revisió del mateix en base al document del Pla Director de la Floresta fruit del consens entre les forces polítiques i els veïns.
ERC ha deixat clar al seu soci de govern que no acceptarà una nova tramitació del PGM de la Floresta si aquesta comporta la urbanització de Can Busquets.

ERC Sant Cugat. Sant Cugat del Vallès, a 23 de juny de 2004



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.