C's insta la Generalitat a fer marxa enrere en l'exclusió de l'HGC del sistema sanitari públic


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, els regidors Sergio Blázquez i Aldo Ciprián

D'esquerra a dreta, els regidors Sergio Blázquez i Aldo Ciprián

C's presentarà una moció al ple municipal d'aquest mes en què insta el govern de la Generalitat a deixar sense efecte l'acord pel qual l'Hospital General de Catalunya (HGC) sortirà de la xarxa pública del sistema sanitari (SISCAT) a finals d'any. La formació critica que Convergència presenti una moció en el mateix sentit en contra del govern de la Generalitat del qual forma part.

El portaveu del C's, Aldo Ciprián, ha lamentat l'actuació de l'equip de govern.

Aldo Ciprián

No entenem com l'alcaldessa, que ja es va reunir fa un any amb els sindicats de l'HGC, una setmana abans que es trenqui el conveni surti amb una moció que s'aprovarà a finals d'octubre. És màrqueting i no veiem que al darrers hi hagi una veritable intenció de canviar les coses.


La moció insta el conseller de Salut, Toni Comín, a reunir-se amb els representants dels treballadors de l'HGC. El text reivindica el dret dels santcugatencs a tenir un hospital de referència i de proximitat, i demana al departament de Salut que valori la instal·lació santcugatenca com a possible centre sanitari públic de referència a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.