L'EMD instal·larà dos barracons a la zona del garden per ampliar l'espai de l'Escola de Música


  • Comparteix:

L'espai del 'garden' on s'instal·laran els mòduls

L'espai del 'garden' on s'instal·laran els mòduls

L'EMD instal·larà a finals de mes dos mòduls prefabricats a l'àmbit del garden, a tocar de l'Escola de Música de Valldoreix, per ampliar l'espai del centre musical. L'actuació, amb un cost aproximat de 14.000 euros, permetrà que al novembre l'escola disposi d'un espai afegit de 50 metres quadrats per a ensenyament individual a l'espera que el garden s'habiliti com a sala polivalent del territori.

La vocal d'Educació, Susanna Herrada, ha explicat a Cugat.cat que les dues aules es destinaran a ensenyament individual i classes per a un màxim de tres alumnes i que acolliran les sessions de bateria, fins ara impartides a la sala de plens de l'entitat. Actualment, l'Escola de Música de Valldoreix té uns 200 alumnes.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha explicat que l'Escola de Música de Valldoreix no pot esperar a tenir enllestit el pla d'ordenació i usos de la zona que, entre d'altres, ha de fer possible la sala polivalent de la zona del garden.

Josep Puig

El garden és tot de vidre i no es pot usar. I com s'ha de fer un pla especial i això trigarà dos anys, l'Escola de Música ho necessita ja.


Junta de veïns extraordinària
Precisament, l'EMD ha celebrat aquest dimarts una junta per aprovar, amb els únics vots favorables de l'equip de govern, el pla especial d'ordenació i ús de l'àmbit de l'EMD, el garden, el terreny contigu -pendent d'expropiar- i el pàrquing del davant. En aquest punt, tant la CUP-PC com ERC-MES han lamentat que abans d'aprovar aquest pla CiU-Actuem no hagi posat fil a l'agulla a la creació del Pla d'Equipaments, acordat de forma unànime.

La sessió també ha aprovat, amb els vots del govern, l'expedient de revisió d'ofici de la resolució de presidència de 2010 i la declaració de nul·litat de ple dret d'un complement en el sou del personal laboral de l'entitat. El president de l'EMD ha explicat a Cugat.cat que un informe de la Diputació va estimar no procedent que una resolució de presidència en l'època del govern de la Candidatura de Progrés aprovés aquest complement, quan el mecanisme era un acord plenari. La CUP-PC i ERC-MES hi han votat en contra i C's s'ha abstingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.