El PP creu que les mesures anunciades per combatre els robatoris són insuficients i demana més mossos


  • Comparteix:

Benejam, al centre, durant una roda de premsa a la seu del partit

Benejam, al centre, durant una roda de premsa a la seu del partit

El PP veu un canvi d'opinió positiu de l’alcaldessa en matèria de seguretat ciutadana després que aquesta setmana s'hagi donat a conèixer que els robatoris amb força a domicilis han crescut un 50% en el darrer any a Sant Cugat. Tot i això, els populars creuen que les mesures anunciades aquest dimarts per Mercè Conesa per afrontar aquest tipus de delicte són insuficients perquè es limiten a modificacions en el sistema de patrullatge i en la vigilància estàtica. Segons el partit, Sant Cugat necessita més agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

En aquest sentit, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha demanat que vingui a Sant Cugat part dels 500 mossos que la Generalitat té previst contractar si els pressupostos prosperen al Parlament. A més de reclamar més membres dels cossos de seguretat a la ciutat, el PP creu que caldria dotar-los de més mitjans per lluitar contra els robatoris.

Els populars han subratllat que des de fa temps reclamen més policies a la ciutat, tot i que remarquen que en termes generals Sant Cugat no és una ciutat insegura. Segons el portaveu del PP, Álvaro Benejam, les dades fetes públiques aquesta setmana han fet canviar el parer que fins ara tenia Conesa en matèria de seguretat. Benejam recorda que havien presentat anteriorment mocions per demanar més policia al municipi sense rebre suport del govern local.

Álvaro Benejam

Ens ho denega perquè som nosaltres qui presenta la moció. Però després les dades fan reaccionar l'alcaldessa.


D'altra banda, el portaveu popular s'ha mostrat contrari a la sortida de l'Hospital General Catalunya (HGC) del sistema públic sanitari i ha aplaudit que el ple d'aquest mes debati aquesta decisió. El PP veu creu que aquesta sortida comportarà conseqüències laborals a la plantilla de l'equipament sanitari i en culpa JxSí per la seva entesa amb la CUP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.