Interior i Ajuntament reforçaran la coordinació de Mossos i Policia Local per aturar els robatoris a domicilis


  • Comparteix:

Moment de la reunió / Foto: Localpres

Moment de la reunió / Foto: Localpres

El conseller d'Interior, Jordi Jané, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han acordat, en una trobada aquest divendres, reforçar la coordinació entre els Mossos i la Policia Local amb reunions que ara seran setmanals per combatre els robatoris amb força als domicilis. Interior ha notificat que l'increment del patrullatge dels Mossos que s'està efectuant des de fa uns mesos s'ha traduït des de març en una tendència a la baixa d'aquests delictes, tot i que al juliol va produir-se un repunt.

Arran de l'increment del 50% de robatoris amb força en el darrer any a Sant Cugat, la Generalitat també ha emprès altres mesures com fer rondes intensives per reforçar l'increment del patrullatge dels darrers mesos amb agents de paisà. A més, s'ha reforçat la Comissaria General d'Investigació Criminal, amb Sant Cugat com un dels municipis preferents en aquestes investigacions, ha exposat el titular d'Interior en la reunió amb Conesa.

L'alcaldessa, en un comunicat de l'Ajuntament, ha aprofitat la trobada amb Jané per demanar, tal com va avançar a Cugat.cat, que 'es reforcin tots els recursos policials perquè es consolidi aquesta tendència a la baixa que s'ha detectat darrerament'. Tot i l'augment de robatoris amb força a domicilis registrat al juliol, el conseller ha apuntat que durant l'últim semestre aquests delictes han anat disminuint.

Tot i això, les dues parts han acordat que les reunions quinzenals de la mesa de coordinació operativa Mossos-Policia Local passin a ser setmanals. Conesa ha afegit que el conseller 'és conscient que en el nostre municipi s'ha produït un episodi de robatoris i que cal actuar per fer-hi front'.

L'alcaldessa ha anunciat que s'ha activat un dispositiu específic per posar fi a aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.