La Festa de la Unitat Popular de la CUP torna enguany amb les activitats infantils com a novetat

Cartell de la iniciativa / Foto: CUP

Política

Publicat el 8/oct/16 per Albert Prat

La Festa de la Unitat Popular (FUP) de la CUP de Sant Cugat torna dijous després d'un any d'absència amb un programa renovat que apostarà per actes per a tots els públics. Dues xerrades i un acte polític aniran acompanyats de propostes festives, com una tarda infantil amb Els Trobadorets i Xiula i una nit de teatre i música.

El membre de la CUP Pau Sànchez ha explicat que l'organització ha intentat fer un recull d'activitats 'de qualitat' per a tot al poble, ja siguin de caire polític o social. La majoria de les propostes tindran lloc a la tarda i van destinades a públic de totes les edats.

Pau Sànchez

Hem intentat que el gruix de la festa sigui a la tarda i fer que s'adreci a tot tipus de públic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les activitats començaran dijous a dos quarts de vuit de la tarda amb la xerrada 'Sobirania de l'espai públic' a la Casa de Cultura, que tindrà la participació de l'antropòleg Manuel Delgado, l'urbanista Zaida Muxí i representants de La Xesca. Els dos dies següents tindran un caire més festiu, amb la nit de teatre divendres a la plaça de Barcelona, a partir de dos quarts de nou, on actuaran Nassos de Trinxera i Les Antígones, i la tarda infantil al parc de Ramon Barnils dissabte, a partir de dos quarts de sis. Després, a partir de les nou, prendrà protagonisme la política amb l'acte protagonitzat per membres de la formació de l'àmbit local, comarcal i nacional.

Les activitats de la iniciativa acabaran el dijous 20 al Xalet Negre amb la xerrada 'La universitat pública i el dret a la protesta', amb el secretari general de la CGT a Catalunya, Ermengol Gassiot, i dues de les encausades per l'ocupació del Rectorat de la UAB, Laura Gené i Nahuel Quimasó.