El PP exigeix la retirada de les estelades penjades per l'ANC i demana una sanció a l'entitat


  • Comparteix:

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, a la sala de plens

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, a la sala de plens

El PP exigeix a l'Ajuntament que retiri els gairebé 200 metres d'estelades que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha penjat a diversos espais públics de la ciutat la matinada d'aquest dissabte. La formació demana que el consistori interposi a l'entitat independentista les sancions corresponents 'per haver col·locat elements de propaganda política en període no electoral' i per no tenir llicència per fer-ho si és que es demostra que no la tenien. També estudien denunciar l'Ajuntament en cas que hagi autoritzat l'acció.

Ho ha explicat a Cugat.cat el portaveu del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam.

Álvaro Benejam

Si es confirma que no tenien autorització, demanarem a l'Ajuntament les sancions que preveu la normativa municipal. I si l'Ajuntament no ho fa, nosaltres anirem contra el consistori i l'ANC directament a posar les denúncies que corresponguin.


L'ANC ha dut a terme l'acció amb l'objectiu de reivindicar 'el caràcter independentista' del municipi, reforçat, segons l'organització, pels resultats electorals i pel nombre d'afiliats que tenen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.