Parlon (PSC): 'Els que s'abstinguin en la investidura de Rajoy trencaran els principis fundacionals del partit'


  • Comparteix:

Parlon s'ha reunit amb el primer secretari del PSC a Sant Cugat, Pere Soler

Parlon s'ha reunit amb el primer secretari del PSC a Sant Cugat, Pere Soler

La candidata a primera secretària del PSC a les primàries d'aquest dissabte, Núria Parlon, ha assegurat en una trobada amb l'executiva socialista de Sant Cugat que els diputats que s'abstinguin per facilitar la investidura de Mariano Rajoy estan trencant 'els principis fonamentals del partit'. L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet ha visitat aquest dilluns la ciutat per explicar als membres de l'agrupació local el seu projecte per liderar el PSC.

Parlon s'ha mostrat convençuda que els socialistes catalans mai no s'abstindran per facilitar un govern del PP i ha discutit la legitimitat de la comissió gestora 'no escollida democràticament' que governa el PSOE des del comitè federal de l'1 d'octubre. Segons la candidata a primera secretària, sigui quin sigui el resultat de les primàries, 'el PSC escoltarà els militants' i es mantindrà en el 'no' a Rajoy.

Núria Parlon

Els que estan trencant els principis fundacionals són els que votaran a favor que Rajoy sigui president. Esperem que no sigui una qüestió de disciplines, sinó que mantinguem els nostres principis.


Al dinar amb l'executiva, Parlon ha exposat el seu projecte per al partit, que passa per 'reconnectar' amb entitats i moviments socials que fan acció política fora dels partits per recuperar el protagonisme en l'esquerra. Parlon ha remarcat que cal millorar el 13% de vot de les últimes catalanes i recuperar alcaldies perdudes en els últims anys.

Les primàries, a Sant Cugat
Els militants socialistes podran emetre el seu vot a la ciutat aquest dissabte, tot i que no estava previst inicialment. El lloc de votació serà el Centro Castellano-Manchego, de deu del matí a dues del migdia, i hi podran participar membres registrats en qualsevol agrupació.

L'altre candidat a les primàries, Miquel Iceta, visitarà la ciutat aquesta setmana i es reunirà amb l'executiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.