Miquel Iceta: 'En moments tan complexos com aquests, cal un lideratge fort al PSC'


  • Comparteix:

Iceta, al centre, a la trobada d'aquest dijous / Foto: PSC

Iceta, al centre, a la trobada d'aquest dijous / Foto: PSC

El primer secretari socialista, Miquel Iceta, defensa l'experiència i la seva presència al Parlament com a punts forts per liderar el PSC. Iceta, que espera revalidar el càrrec a les primàries d'aquest dissabte, ha visitat aquest dijous Sant Cugat per explicar a l'executiva local el seu projecte. Iceta ha valorat la presència del socialisme a la ciutat, que serà un dels punts de votació de dissabte. En clau estatal, ha defensat la negativa del PSC a Mariano Rajoy i ha assegurat que, en aquest punt, hi ha unanimitat al partit.

Iceta creu que la difícil situació que travessa el PSOE afecta el debat polític actual, però assegura que no distorsiona unes primàries que són 'estrictament catalanes i del PSC'. En aquest sentit, l'actual primer secretari del partit valora la unitat de criteri dels socialistes catalans.

Iceta ha visitat la ciutat després que dilluns ho fes la seva contrincant a les primàries, Núria Parlon. El candidat a les primàries ha defensat, davant l'executiva local, que el futur del PSC passa per la renovació, la gestió del seu espai dins l'esquerra catalana i el foment d'un catalanisme no independentista entre el jovent. El socialista creu que la seva experiència al capdavant del PSC els darrers anys és un element clau a l'hora de gestionar el partit en un moment 'políticament convuls'.

Miquel Iceta

En moments tan complexos com aquests, val la pena tenir un lideratge contrastat, una experiència d'haver tret el partit d'una profunda crisi com la que ha patit aquests dos anys.


Els militants socialistes podran emetre el vot aquest dissabte a Sant Cugat, tot i que no estava previst inicialment. Iceta ha destacat que Sant Cugat és un municipi del Vallès amb forta presència socialista i que, per aquest motiu, han volgut posar-hi un punt de votació. La seu serà el Centro Castellano-Manchego, de deu del matí a dues del migdia, i hi podran participar membres registrats en qualsevol agrupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.