C's vol augmentar les bonificacions de l'impost de circulació per disminuir les emissions contaminants


  • Comparteix:

C's vol fomentar l'ús de cotxes poc contaminants / Foto: Web de l'Ajuntament

C's vol fomentar l'ús de cotxes poc contaminants / Foto: Web de l'Ajuntament

C's vol reduir les emissions contaminants dels vehicles i per fer-ho proposa augmentar les bonificacions als vehicles elèctrics, híbrids i poc contaminants. El grup municipal diu que les mesures de l'Ajuntament en aquesta matèria són insuficients i proposa reduir els trams base de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica.

C's diu que Sant Cugat és un dels municipis de l'Estat espanyol amb el gravamen més car. Per aquest motiu, proposa bonificacions del 75% en els vehicles elèctrics i híbrids, com ja aplica l'Ajuntament, i augmentar fins al 35% els descomptes en els cotxes diesel i benzina poc contaminants, que actualment són del 25%. Segons el grup municipal, aquest és el gran gruix de vehicles que circulen per la ciutat i, per això, cal ajudar els propietaris a fomentar la conducció poc contaminant. El regidor Sergio Blázquez ha explicat els objectius de la seva proposta.

Sergio Blázquez

Les nostres propostes van adreçades a reduir les emissions contamintants. Per això volem abaixar el que paguen les motocicletes. També volem incentivar que els que contaminen menys paguin menys.


Blázquez assegura que el que volen amb aquesta mesura és incentivar que 'els que contaminen menys, paguin menys'.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.