El PSC demana que ERC i PDECat deixin de barallar-se per l'HGC i desencallin el Vicente Ferrer


  • Comparteix:

La sortida de l'HGC ha enfrontat Comín (ERC) i Conesa (PDECat) / Fotos: ACN

La sortida de l'HGC ha enfrontat Comín (ERC) i Conesa (PDECat) / Fotos: ACN

El PSC demana que ERC i PDECat es deixin de 'picabaralles' sobre la sortida de l'Hospital General de Catalunya (HGC) del sistema sanitari integral d'utilització pública (SISCAT), recollida en el pla de xoc pactat entre Junts pel Sí (JxSí) i la CUP-CC. Els socialistes reclamen en un comunicat que l'alcaldessa, Mercè Conesa, se centri a reivindicar la construcció de l'hospital de referència Vicente Ferrer de Rubí, que el conseller de Salut Toni Comín va descartar aquest setembre passat per falta de capacitat inversora.

El portaveu socialista, Pere Soler, ha assegurat que les diferències entre les dues formacions és un problema de 'quotes de poder' i que no es pot fer servir la salut per dirimir aquest tipus de disputes. Soler insisteix en la importància de construir l'hospital Vicente Ferrer i recorda que és un projecte que ja estava pressupostat.

Pere Soler

Nosaltres sempre hem apostat per tenir una sanitat pública de qualitat i per iniciar la construcció de l'hospital Vicente Ferrer, que ja estava pressupostat al nostre territori. És lamentable la picabaralla entre ERC i PDECat a la ciutat.


Fa quatre anys, el departament de Salut, amb l'aleshores conseller Boi Ruiz, va ajornar 'sine die' el projecte de l'hospital Vicente Ferrer que havia de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.