SantCugatCreix fa un pas endavant i reforça la Carta Ètica amb el projecte 'Estirem els Valors'


  • Comparteix:

Tots els participants de la reunió de SantCugatCreix

Tots els participants de la reunió de SantCugatCreix

L'associació SantCugatCreix reforça el projecte Ethics4Sports (E4S) amb la presentació de la segona temporada en què s'aplica la Carta Ètica, vehicle amb el qual s'ha aconseguit que la iniciativa prengui rellevància europea. L'explicació s'ha fet als vuit clubs que ja estaven adherits a la Carta i les vuit que s'hi han afegit aquest curs. Per a l'actual temporada s'ha desenvolupat el programa 'Estirem els Valors', que consta de cinc minuts de treball en cada entrenament per treballar en els valors de l'esport.

16 són les entitats formen part de la Carta Ètica: les quatre de SantCugatCreix -el Club Rugby Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Junior FC - el Mira-sol Baco, el Club Gimnàstica Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), el Sant Cugat Esport, l'Handbol Sant Cugat, el Qbasket, el Futbol Sala, l'OMET, Paidos, el Club Artística Sant Cugat, el Club Natació Sincro Sant Cugat i el Club de Ball Esportiu Sant Cugat.

Això genera un volum d'esportistes, entrenadors, directius i familiars que l'associació SantCugatCreix vol quantificar i, per això, ha engegat avui el primer dels passos a seguir, un registre a través del qual abans de les vacances de Nadal es vol haver transmés a tothom com s'aplica el projecte de la Carta Ètica per aquesta temporada. A través del programa 'Estirem els Valors', cada tècnic disposarà d'una llibreta en què es mostra el calendari de treball, que serà per mesos.

Durant cada mes es treballarà un dels valors marcats, com la humilitat, el compromís i la perseverança, adaptat a l'edat de cada equip. Aquest valor es transmetrà en els cinc minuts de treball en cada entrenament, una eina que serà la principal novetat d'aquest curs. A més, s'ha explicat que es mantindran les xerrades i les formacions que ja s'han dut a terme aquesta temporada, i s'ha fet èmfasi en la necessitat de dur a terme els registres de cada situació, a través dels quals l'associació treballa per extreure les conclusions del projecte.

El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, celebra la gran quantitat de clubs que han assistit a la reunió.

Albert Salarich

Estem molt contents que a un projecte que vam engegar s'hi hagi sumat la majoria de l'esport a Sant Cugat.


Així, les noves entitats viuran jornades específiques i més intenses per tal d'agafar el ritme que ja duen les vuit que hi eren el curs passat, tot plegat per seguir desenvolupant el programa Ethics4Sports, triat com una de les iniciatives becades per la Unió Europea a través del projecte Erasmus Plus. De fet, SantCugatCreix i l'Ajuntament de Sant Cugat lideren un consorci europeu per desenvolupar l'Ethics4Sports, amb membres d'Anglaterra, Alemanya i França.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.