Els propietaris dels 24 nous pisos de Promusa reben les claus dels habitatges


  • Comparteix:

Els propietaris dels 24 pisos de Promusa al passeig de Francesc Macià han rebut aquest dissabte les claus dels habitatges de la mà de l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'entrega s'ha fet en un acte que s'ha celebrat en un dels locals comercials de la promoció, als números 12 i 20, just darrere el Monestir.

Els dos edificis, que es van començar a construir el gener de l'any passat, contenen 24 habitatges, 12 cadascun, amb una superfície d'entre 72 i 90 metres quadrats, a més de quatre locals comercials. Han estat dissenyats per l'arquitecte Santi Soto i la construcció ha anat a càrrec de l'empresa Romero Gamero SA.

Els nous propietaris són joves que afronten amb il·lusió el seu nou projecte de vida, com ha explicat a Cugat.cat una d'elles, Patricia Férriz.

Patricia Ferriz

Estic molt contenta i molt nerviosa. És una cosa que agafo sola i em fa respecte. Tinc moltes ganes d'aportar-hi coses i fer-la casa meva.


Per a l'Ajuntament es tracta d'un moment important, ja que referma, segons ha explicat l'alcaldessa, l'aposta del consistori per donar oportunitats als joves santcugatencs.

Mercè Conesa

És un dia molt important per Sant Cugat. Lliurem 24 habitatges de venda. Veiem que hi ha demanda d'aquest tipus. Estem molt contents d'haver treballat de la mà dels adjudicataris.


A més de la promoció de Francesc Macià, a Sant Cugat està en marxa ara mateix la construcció de 50 habitatges de protecció oficial, 39 en règim de lloguer per a la gent gran a l'avinguda de Rius i Taulet i 11 a la Floresta en règim de masoveria urbana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.