Apareixen de nou pintades a la façana de la seu del PP


  • Comparteix:

Façana de la seu del PP de Sant Cugat al carrer Santa Maria

Façana de la seu del PP de Sant Cugat al carrer Santa Maria

La façana de la seu del PP ha aparegut aquest dilluns amb pintades. El president del partit, Álvaro Benejam, ha lamentat que aquesta no és la primera vegada que la seu és víctima d'un 'acte incívic' i assegura que es tracta d'una 'agressió' contra una formació elegida democràticament. Els populars presenten denúncia aquest dimarts després que aquest dilluns, diuen, no ho hagin pogut fer per manca de personal a la Policia Local.

Tot i que encara es desconeixen les causes de l'atac, els populars creuen que es tracta d'una reacció per la investidura de Mariano Rajoy com a president del govern, segons Benejam.

Álvaro Benejam

És l'ènessima vegada que rebem atacs a la nostra seu. Tampoc sabem quin és el detonant d'aquest, però creiem que és el nomenament de Mariano Rajoy com a president electe.


El partit interposa denúncia aquest dimarts després que aquest dilluns no hagués pogut fer-ho per manca de personal a la Policia Local, critica Benejam.

Álvaro Benejam

Hem anat aquesta tarda a posar la denúncia a la Policia Local, amb la sorpresa que no hi havia cap agent disponible per poder rebre la denúncia. Per tant, no l'hem pogut fer i hi haurem de tornar demà al matí.


Benejam lamenta que els veïns de la comunitat on es troba la seu del PP hagin de ser víctimes de constants atacs contra l'edifici i assegura que demanaran les imatges de les càmeres de seguretat del carrer per identificar els agressors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.