Sant Cugat rep una subvenció de 260.000 euros de l'ACA per connectar Can Barata a la xarxa d'aigua potable


  • Comparteix:

Can Barata s'abasteix d'aigua a través d'un dipòsit que s'ha d'omplir diàriament

Can Barata s'abasteix d'aigua a través d'un dipòsit que s'ha d'omplir diàriament

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha concedit a l'Ajuntament una ajuda de 260.000 euros per a la connexió del barri de Can Barata a la xarxa d'aigua potable, pressupostada en 713.000 euros. El consistori està estudiant com finançar la resta de diners per fer realitat el projecte el 2017. La subvenció de la Generalitat forma part d'una adjudicació de 10 milions a ajuntaments per garantir l'abastament d'aigua a localitats amb problemes de qualitat o quantitat de subministrament.

Al ple de setembre passat, l'equip de govern va anunciar que demanaria a l'ACA una subvenció per fer front al projecte. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha explicat a Cugat.cat que demanaran el vistiplau de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per cobrir la despesa a través del capítol d'inversions per a aigua (Sorea).

En aquell ple, tots els partits van aprovar la moció del PSC per incloure una partida en el pressupost de 2017 per estudiar la connexió del barri a la xarxa d'aigua potable.

Sorea estudia Rubí, Sant Quirze i el sector de Can Sant Joan com a opcions per connectar-hi Can Barata. La companyia de subministrament d'aigües també treballa en els problemes de baixa pressió de l'aigua del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.