La comissió del Reglament Orgànic Municipal estudia avançar l'hora dels plens a partir de gener


  • Comparteix:

El ple municipal de l'octubre va acabar a quarts de dues de la matinada

El ple municipal de l'octubre va acabar a quarts de dues de la matinada

La comissió del Reglament Orgànic Municipal (ROM) està estudiant avançar l'hora d'inici dels plens municipals a partir de gener, han confirmat a Cugat.cat fonts municipals. La iniciativa, que s'està treballant amb els grups polítics, vol fer un pas endavant en la conciliació de la vida laboral i familiar i acomplir la llei que marca que les sessions no poden acabar més enllà de mitjanit. L'últim ple va acabar a quarts de dues de la matinada. Les sessions comencen a les set del vespre.

El ple d'octubre va durar set hores, incloent l'audiència pública. Una sessió en què la mateixa alcaldessa, Mercè Conesa, va fer extensiu a la resta de regidors la necessitat d'acomplir la unitat d'acta a les dotze de la nit.

El PP va retirar al setembre passat, a petició de l'alcaldessa, la moció perquè els plens comencessin a les cinc de la tarda donat que l'assumpte, ha explicat el partit, ja s'estava tractant a la comissió del ROM.

Fa dos anys ja va haver-hi un intent de modificar l'hora d'inici però el desacord de la CUP va deixar en suspens la proposta, llavors, de la junta de portaveus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.