La CUP-PC i ERC-MES, partidàries d'obrir l'ajuntament el 6 de desembre


  • Comparteix:

Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat

La CUP-PC i ERC-MES veuen amb bons ulls que l'ajuntament obri les portes el 6 de desembre, dia de la Constitució espanyola. De la seva banda, l'equip de govern, integrat per regidors del PDECat i Demòcrates de Catalunya, ha assegurat a Cugat.cat que estudiarà la proposta. El posicionament d'aquests grups municipals arriba després d'una informació avançada per 'NacióDigital', que assegura que PDECat, la CUP i ERC estan treballant a àmbit nacional 'una estratègia conjunta que permeti visibilitzar normalitat en un dia festiu sense comprometre els funcionaris'.

La portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, ha donat el vistiplau a la iniciativa i ha fet extensible la convocatòria als treballadors del consistori.

Núria Gibert

S'ha de convidar els treballadors per als quals el Dia de la Constitució no signifiqui res. Que aprofitin per venir a treballar. Esperem que l'equip de govern sigui valent.


La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha subratllat que els republicans no senten seva la Constitució espanyola i ha dit que el fet de no obrir l'ajuntament el 6 de desembre és una de les conseqüències del procés independentista.

Mireia Ingla

Ens hem d'acostumar a aquest tipus d'iniciatives. Ja és hora que el govern de Sant Cugat sigui conscient que hem de fer aquest tipus de coses. Nosaltres sempre estarem a favor d'aquest tipus d'accions.


La convocatòria està impulsada per PDECat, ERC i la CUP. Les formacions hi volen implicar també els 'comuns' i l'Ajuntament de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.