Quinze santcugatencs participen al congrés que ha de nomenar president d'ERC a Carod


  • Comparteix:

L'objectiu del congrés és reorganitzar la cúpula del partit

L'objectiu del congrés és reorganitzar la cúpula del partit

Una quinzena de representants d'ERC de Sant Cugat assisteixen aquest cap de setmana al 24è Congrés Nacional de la formació, que es fa a Lleida. Entre d'altres aspectes, la jornada ha de servir per escollir a Josep-Lluís Carod-Rovira com a president del partit, amb funcions executives, i a Joan Puigcercós com a secretari general.

La representació d'ERC de Sant Cugat serà, probablement, una de les més nombroses a nivell local. I és que de la nostra ciutat, són més de 15 persones, entre membres de l'executiva i militants, les que assisteixen a aquest congrés.

Un congrés que, segons el president local, Jaume Massanés, ha de servir per millorar el model organitzatiu i poder afrontar el creixement que està experimentant la formació. Els republicans han d'escollir, també, l'actual secretari general, Josep-Lluís Carod-Rovira, com a nou president amb funcions executives.

Jaume Massanés

Després del nostre creixement electoral, hem d'organitzar-nos i millorar el sistema. I també hem de refermar Caord-Rovira com a president d'ERC.


Massanés ha valorat molt positivament l'àmplia assistència de representants santcugatencs al congrés, ja que segons ha dit, cada representant és un vot. Tot i això, la votació no serà tan necessària en un congrés on, segons el president local, predomina la voluntat de consens que hi ha hagut, fins al moment, en relació a les esmenes que s'han presentat a les diferents ponències.

Jaume Massanés

Hem tingut la gran aventatja que la pràtica totalitat de les esmenes han estat consensuades i s'han incorporat a les ponències.


Des de Sant Cugat s'han presentat un total de 5 esmenes a les ponències que es debatran, aquest cap de setmana, al Congrés Nacional d'ERC que se celebra a Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.