El ple començarà a les quatre a partir de desembre i es marca l'objectiu d'acabar a les nou


  • Comparteix:

Els plens municipals canvien d'horari a partir de la sessió de gener

Els plens municipals canvien d'horari a partir de la sessió de gener

El ple municipal començarà a les quatre de la tarda i acabarà al voltant de les nou del vespre a partir de la sessió de desembre. L'audiència ciutadana, el torn en què els santcugatencs poden dirigir preguntes i precs als representants polítics, començarà a les vuit. Els partits donaran el vistiplau a aquesta modificació en una moció del ple de dilluns de la setmana que ve, l'últim que començarà a les set.

La primera hora del nou ple es dedicarà als punts de les àrees de govern i als precs i preguntes de l'oposició. A les cinc, haurà de començar l'espai per a les mocions, que es calcula que durarà tres hores. A les vuit, serà el moment per a l'audiència ciutadana amb la previsió que la sessió acabi a les nou del vespre, hora de tancament del consistori.

La tinenta d'alcalde de Presidència, Carmela Fortuny, ha assegurat que la modificació pretén 'propiciar la participació ciutadana'. Ara bé, ha puntualitzat que hi haurà una certa flexibilitat amb els horaris.

Carmela Fortuny

Si estem en el debat d'una moció i toca l'audiència ciutadana, acabaríem la moció i després passaríem a l'audiència. Pot ser que acabem algun dia a dos quarts de deu o a les deu.


Fins al d'aquest mes, els plens tenien les set com a hora d'inici. Mitja hora abans, a dos quarts de set, era el moment de l'audiència ciutadana. En les darreres sessions, el ple havia acabat més enllà de la mitjanit. El d'octubre va finalitzar passada la una de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.