ERC de Sant Cugat recolza la nova direcció bicèfala de la formació i enceta la nova etapa amb moltes esperances


  • Comparteix:

El conseller nacional santcugatenc, Narcís Clavell, creu que, si calgués, en un futur ja en canviaria el sistema assambleari

El conseller nacional santcugatenc, Narcís Clavell, creu que, si calgués, en un futur ja en canviaria el sistema assambleari

Una trentena de santcugatencs han assistit aquest cap de setmana al 24è Congrés d'ERC, que ha confirmat el lideratge de Josep-Lluís Carod-Rovira com a president amb funcions executives, i de Joan Puigcercós, el nou secretari general. Des de la secció local asseguren que amb aquest congrés es posen les bases d'una nova etapa que té com a objectiu aconseguir la majoria a les properes eleccions al Parlament de Catalunya i també a les municipals.

El 24è Congrés d'Esquerra ha donat llum verda al nou organigrama del partit, que tindrà una direcció bicèfala. Josep Lluís Carod Rovira en serà el president amb funcions executives i Joan Puigcercós, el nou secretari general. El nou tàndem directiu ha obtingut el suport del 87% de la militància.

Aquesta nova direcció ha estat ben rebuda des de la secció local d'ERC, que considera que s'obre ara una nova etapa amb vistes a aconseguir el govern de la generalitat i també un major nombre d'alcaldies. Així ho ha manifestat el conseller nacional d'ERC, el santcugatenc, Narcís Clavell.

Narcís Clavell

Ara comença una nova etapa i els objectius pels propers anys són assolir fites molts importants a les municipals i al Parlament, i en Carod-Rovira s'està preparant per això.


Pel que fa a la negativa de la militància republicana a passar d'un funcionament assambleari com l'actual a un sistema de delegats per a futurs congressos, Clavell ha assegurat que això pot ser difícil de gestionar donat el fort creixement del partit però que ben segur que es tirarà endavant i que, si cal, en un futur, es modificarà.

Narcís Clavell

Això serà una dificultat però demostra la nostra capacitat organitzativa. Caldrà buscar sistemes, i si algun dia cal canviar-ho, ho farem.


Narcís Clavell ha remarcat finalment l'advertiment de Carod al PSC, assegurant que ERC no acceptarà límits a la reforma de l'Estatut, i ha afegit que amb aquest congrés els republicans han tancat files més que mai al voltant del seu líder i han demostrat que les crisis viscudes fins ara no han tingut una incidència remarcable dins la formació republicana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.