Vistiplau dels partits a començar els plens a les quatre de la tarda a partir del mes vinent


  • Comparteix:

Els plens començaran a les quatre de la tarda

Els plens començaran a les quatre de la tarda

El ple municipal començarà a les quatre de la tarda i acabarà al voltant de les nou del vespre a partir de la sessió del mes que ve. Els partits han donat el vistiplau a aquesta modificació en una moció al ple d'aquest dilluns, l'últim que ha començat a les set del vespre.

ESCOLTA-HO

La primera hora del nou ple es dedicarà als punts de les àrees de govern i als precs i preguntes de l'oposició. A les cinc, haurà de començar l'espai per a les mocions, que es calcula que durarà tres hores. A les vuit, serà el moment per a l'audiència ciutadana, el torn en què els santcugatencs poden dirigir preguntes i precs als representants polítics. La previsió és que la sessió acabi a les nou del vespre, hora de tancament del consistori.

En una roda de premsa, la tinenta d'alcalde de Presidència, Carmela Fortuny, va puntualitzar que hi hauria certa flexibilitat amb els horaris dels plens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.