L'ascensor a l'estació de FGC a la Floresta i la mobilitat centren l'audiència ciutadana del ple de novembre


  • Comparteix:

Una de les intervencions del públic aquest dilluns

Una de les intervencions del públic aquest dilluns

L'ascensor de l'estació de FGC a la Floresta, les terrasses de Sant Cugat i la mobilitat a la zona d'El Pinar han protagonitzat bona part de l'audiència ciutadana del ple. És un torn que fins ara ha tingut lloc a dos quarts de set del vespre, abans de la sessió ordinària. A partir de desembre, serà a les vuit del vespre.

ESCOLTA-HO

Consells de Barri i de Ciutat
Maria Àngels Quadras lamenta que els representants del Consell de Ciutat o els pertinents substituts no siguin presents als consells de barri. Segons Quadras, només ha complert amb la seva funció la regidora Mayte Pérez.

Veïns Sant Cugat Centre
Maria Ángela Palacios, de Veïns Sant Cugat Centre, agraeix que s'hagi facilitat el nombre de terrasses a Sant Cugat (180) i de taules, tal com havia demanat l'entitat. Diu que estudiaran les dades.

Palacios també diu que el tram entre el bar Catalunya i el forn Serrajòrdia acumula molt mobiliari urbà, la qual cosa dificultaria l'accés d'una ambulància en cas de necessitat.

Ascensor a la Floresta
Un veí de la Floresta, el senyor Merino, demana que s'instal·li un ascensor a l'estació de FGC en aquesta zona a l'andana en sentit Barcelona. L'alcaldessa, Mercè Conesa, diu que ho demanaran a FGC, tal com s'aprovarà en aquest mateix ple, però que és una despesa que ha d'assumir aquesta empresa i no pas el municipi.

Mobilitat a l'escola El Pinar
El senyor Castro diu que hi ha un problema de mobilitat davant d'aquest centre escolar i que el consistori no ho ha arreglat. Conesa respon que es treballa per garantir la seguretat viària en aquest punt i altres. L'alcaldessa diu que es revisarà el que passa en aquest punt, però recorda que la mobilitat al cantó dels centres escolars és complicada i reclama als veïns paciència i comprensió.

Bus escolar
El senyor Civis pregunta què ha passat amb el sistema de bus escolar. Conesa explica la situació del transport escolar a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.