Sant Cugat demana a FGC que instal·li un ascensor a l'andana sentit Barcelona de l'estació de la Floresta

Estació de la Floresta

Política

Publicat el 21/nov/16 per Redacció

Sant Cugat reclama a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que instal·li un ascensor a l'andana en sentit Barcelona de l'estació de la Floresta per garantir l'accessibilitat des de les dues bandes de la parada. Es tracta d'una moció original de la CUP-PC, ICV-EUiA i ERC-MES que ha estat esmenada per Convergència amb el suport de C's.

Escolta-ho

L'esmena de Convergència ha servit perquè es descartés de l'aprovació del text una de les demandes de la CUP-PC i ICV-EUiA: la proposta que l'Ajuntament prengués el compromís d'execució de l'obra sense perjudici de la reclamació econòmica que pertoqués a FGC. Això ha suposat el xoc de parers entre el regidor de la CUP-PC i president del consell de barri de la Floresta, Ramon Piqué, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Ramon Piqué / Mercè Conesa

No és un caprici de la CUP ni d'ICV-EUiA. És una petició del col·lectiu de gent gran i d'altra gent del barri. / L'Ajuntament arriba fins on arriba. Posarem aquesta reclamació davant qui té la titularitat i la competència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'andana en sentit Sant Cugat està connectada amb la plaça de Josep Playà amb ascensor, mentre que des de l'altra andana només s'hi pot accedir a través d'una escala, fet que dificulta l'accessibilitat entre els dos punts a les persones amb mobilitat reduïda.