El CAP Turó de Can Mates tindrà una zona d'aparcament gratuït limitat a un màxim de dues hores


  • Comparteix:

El CAP Turó de Can Mates

El CAP Turó de Can Mates

El CAP Turó de Can Mates tindrà una àrea d'aparcament gratuït limitat a un màxim de dues hores, el que popularment és conegut com a zona vermella. Ho ha acordat el ple d'aquest dilluns a partir d'una moció del PP i C's que ha estat esmenada per ERC-MES amb el suport del govern local, el PSC i el regidor no adscrit. La CUP-PC i ICV-EUiA s'han abstingut i el PP i C's han votat en contra de les esmenes.

ESCOLTA-HO

El PP i C's defensaven en la moció original que el CAP Turó de Can Mates tingués un aparcament gratuït sense limitació d'estacionament. Les dues formacions proposaven que un solar del consistori proper al centre sanitari assumís aquesta funció.

ERC-MES ha esmenat la moció original per introduir la limitació temporal a l'estacionament de vehicles. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha verbalitzat el suport del govern local a la proposta republicana i n'ha avançat alguns detalls, tot i que no n'ha concretat cap data.

Damià Calvet

Habilitarem en aquesta zona un aparcament de rotació. Serien unes 10 o 12 places.


El CAP Turó de Can Mates va ser inaugurat fa quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.