Sant Cugat vol sumar-se a la Setmana Europea de l'Esport 2017

El ple vol estrényer lligams amb la Setmana Europea de l'Esport

Política

Publicat el 21/nov/16 per Alba Triadó

Sant Cugat vol sumar-se a la Setmana Europea de l'Esport 2017. L'Ajuntament sol·licitarà associar-se a aquesta iniciativa que té per objectiu promoure l'esport i l'activitat física arreu d'Europa. Amb una moció institucional, presentada originalment pel PP, el consistori es compromet a definir un pla d'activitats i accions per promocionar la pràctica de l'esport durant aquesta setmana i a presentar-lo per rebre finançament de la Unió Europea.

Escolta-ho

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, explica que l'Ajuntament col·laborarà amb tots els agents esportius de la ciutat per definir un pla d'activitats i accions que promoguin la pràctica esportiva en la Setmana Europea de l'Esport.

Álvaro Benejam

L'Ajuntament de Sant Cugat, amb representació de tots els agents esportius de la ciutat, definirà un pla d'actuacions en el marc de la Setmana Europea de l'Esport 2017.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Centrada en iniciatives locals, la Setmana Europea de l'Esport pretén inspirar els europeus a ser actius i crear oportunitats quotidianes per fer més exercici.