L'equip de govern defensa 'la independència' dels processos participatius davant les crítiques de la CUP-PC


  • Comparteix:

La ciutadania va poder elegir els projectes guanyadors entre 25 propostes

La ciutadania va poder elegir els projectes guanyadors entre 25 propostes

L'equip de govern assegura que s'ha mantingut al marge de l'evolució dels projectes que s'han presentat als pressupostos participatius. Ho ha defensat el Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, en resposta a les crítiques de la CUP-PC, i ha subratllat que els projectes finalistes van passar pel filtre del Consell de Ciutat i dels tallers participatius. Puigdomènech també ha assegurat que les variacions que han experimentat les iniciatives presentades han tingut la intervenció dels mateixos impulsors.

En declaracions a Cugat.cat, Puigdomènech ha defensat 'la independència' respecte a l'Ajuntament dels pressupostos participatius.

Joan Puigdomènech

Les propostes, les reformulacions i la votació han estat un procés conduït pels santcugatencs. L'equip de govern no hi ha influït.


El titular de Participació Ciutadana ha posat en valor la implicació de la ciutadania en aquesta iniciativa, més alta, assegura, que en altres municipis on s'ha dut a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.