Sant Cugat registra el tercer trimestre del 2016 un màxim històric de 62.266 afiliats a la Seguretat Social


  • Comparteix:

El nombre de llocs de treball a Sant Cugat gairebé doblen la població activa / Foto: Localpres

El nombre de llocs de treball a Sant Cugat gairebé doblen la població activa / Foto: Localpres

Sant Cugat ha registrat al tercer trimestre d'aquest any un màxim històric de 62.266 afiliats a la Seguretat Social, un 6,9% més que a aquestes alçades del 2015. Segons dades del ministeri d'Ocupació espanyol, a la ciutat hi ha 51.689 llocs de treball de règim general, un 8% més que el 2015, i 7.962 autònoms, un increment de més del 2% respecte a l'octubre passat. En comparació amb l'inici del 2016, a Sant Cugat hi ha 3.756 llocs de treball més.

Perspectiva històrica
La xifra d'afiliats a la Seguretat Social a la ciutat ha crescut els últims 13 anys, tot i el període de crisi. Només al tram final del 2011 i bona part del 2012 es van registrar baixades, coincidint amb els anys més durs de la frenada econòmica. La dada interanual ha anat en augment fins a aconseguir els màxims històrics al tercer trimestre del 2016.

Aquestes dades d'afiliats registren tots els llocs de treball a la ciutat, no el nombre de santcugatencs que tenen feina. De fet, la població activa, persones que treballen o busquen feina activament, és de 38.355 segons l'estimació de la Diputació de Barcelona. El sistema de càlcul d'aquesta dada ha canviat enguany i això l'ha reduïda, ja que l'any passat registrava més de 45.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.